Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Aanstaande zondag 18 december is het koopzondag in Centrum Vleuterweide! De winkels zijn van 12.00 - 17.00 uur geopend.
Een aantal ondernemers in Centrum Vleuterweide voeren tijdens de feestdagen aangepaste openingstijden. Op de volgende pagina vindt u een overzicht van aangepaste tijden die reeds bekend zijn.
Wil jij Max Verstappen als VIP aanmoedigen tijdens de Grandprix in Zandvoort op zondag 4 september? Lees dan snel verder!
Precies 1 jaar geleden heeft Jumbo Vleuterweide haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Dit prachtige jubileum wordt de komende weken groots gevierd met de Jumbo Vleuterweide Jubileumweken! Deze weken maak je o.a. kans op het winnen van een VIP-arrangement voor de GRANDPRIX in ZANDVOORT!
De zomer staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een overheerlijk ambachtelijk schepijsje bij van Panino di Pino! Om de zonnige dagen te vieren, maak jij nu kans een zomer lang gratis van dit overheerlijke ijs te kunnen genieten!
Op zondag 22 mei organiseerde Cultuur19 een nieuwe editie van Zingende Beelden in het Máximapark. Honderden bezoekers trokken naar het park om de dansvoorstellingen bij de kunstwerken te bekijken.
Van 14 t/m 25 maart staan er werkzaamheden gepland aan de rolpaden aan de kant van Albert Heijn. De roltrappen dienen te worden vervangen om een goede werking ervan te kunnen blijven garanderen.
Een stap in de goede richting; vanaf morgen mogen de winkeliers die behoren tot de “niet-essentiële” sector weer bezoek ontvangen, zonder afspraak! Ook de contactberoepen mogen het werk hervatten.
UPDATE - Winkels zijn weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Vleuterweide doen hier enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Centrum Vleuterweide.
In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen bleef het tot het laatste moment spannend... Helaas hebben wij het bericht gekregen dat wij de ijsbaan moeten sluiten.
Toko Vleuterweide maakt het winkelcentrum 100% verhuurd. Liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken kunnen vanaf begin november terecht op de Middenburcht nummer 22. Yunita ontwikkelde haar liefde voor lekker eten in het restaurant van haar familie in Sumatra. Na het succes van haar eerste toko in winkelcentrum Castellum Houten kunnen we nu ook in Vleuterweide gaan genieten van haar heerlijke gerechten.
Jumbo Vleuterweide heeft precies één maand geleden haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Om de opening nogmaals te vieren met alle inmiddels teruggekeerde vakantiegangers maak je de t/m zondag 3 oktober 2021 kans op fantastische prijzen!
1 van 10