Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Op donderdag 6 april viert Centrum Vleuterweide haar 12,5 jarig bestaan. Het succesvolle centrum heeft een speciaal plekje in de harten van de lokale bewoners veroverd. De ondernemers die er al vanaf het begin zitten worden dit weekend in het zonnetje gezet en hebben alle reden om trots te zijn. En dat geldt ook voor de relatief nieuwe ondernemers in het centrum, zoals bijvoorbeeld de ondernemers van Toko Vleuterweide en Only.

Bakker Verkerk stapt als eerste bakker in de provincie Utrecht over op Nedertarwe. Rick Verkerk: “Met deze duurzaam geteelde Nederlandse tarwe bakken we ons gehele assortiment. Als oudste familiebedrijf van Nederland willen we graag een steentje bijdragen aan een eerlijke en duurzame wereld.
Aanstaande zondag 18 december is het koopzondag in Centrum Vleuterweide! De winkels zijn van 12.00 - 17.00 uur geopend.
Een aantal ondernemers in Centrum Vleuterweide voeren tijdens de feestdagen aangepaste openingstijden. Op de volgende pagina vindt u een overzicht van aangepaste tijden die reeds bekend zijn.
Wil jij Max Verstappen als VIP aanmoedigen tijdens de Grandprix in Zandvoort op zondag 4 september? Lees dan snel verder!
Precies 1 jaar geleden heeft Jumbo Vleuterweide haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Dit prachtige jubileum wordt de komende weken groots gevierd met de Jumbo Vleuterweide Jubileumweken! Deze weken maak je o.a. kans op het winnen van een VIP-arrangement voor de GRANDPRIX in ZANDVOORT!
De zomer staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een overheerlijk ambachtelijk schepijsje bij van Panino di Pino! Om de zonnige dagen te vieren, maak jij nu kans een zomer lang gratis van dit overheerlijke ijs te kunnen genieten!
Op zondag 22 mei organiseerde Cultuur19 een nieuwe editie van Zingende Beelden in het Máximapark. Honderden bezoekers trokken naar het park om de dansvoorstellingen bij de kunstwerken te bekijken.
Van 14 t/m 25 maart staan er werkzaamheden gepland aan de rolpaden aan de kant van Albert Heijn. De roltrappen dienen te worden vervangen om een goede werking ervan te kunnen blijven garanderen.
Een stap in de goede richting; vanaf morgen mogen de winkeliers die behoren tot de “niet-essentiële” sector weer bezoek ontvangen, zonder afspraak! Ook de contactberoepen mogen het werk hervatten.
UPDATE - Winkels zijn weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Vleuterweide doen hier enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Centrum Vleuterweide.
In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen bleef het tot het laatste moment spannend... Helaas hebben wij het bericht gekregen dat wij de ijsbaan moeten sluiten.
1 van 10