Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Jumbo Vleuterweide Jubileumweken

Maak kans op MEGA prijzen tijdens de Jumbo Vleuterweide JUBILEUMWEKEN!

Precies 1 jaar geleden heeft Jumbo Vleuterweide haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Dit prachtige jubileum wordt de komende weken groots gevierd met de Jumbo Vleuterweide Jubileumweken! Van 20 juli t/m 13 september is het één groot prijzenfestijn bij Jumbo. Gedurende verschillende actieperiodes maak jij kans op de mooiste prijzen met als absolute hoofdprijs een VIP arrangement voor de DUTCH GRANDPRIX in ZANDVOORT op zondag 4 september!

Actieperiodes

20 jul. t/m 2 aug. - Kinderfietsen (3x)
3 t/m 16 aug. - Efteling kaarten (elke 300e klant)
17 t/m 30 aug. - VIP Arrangement Grandprix Zandvoort
31 aug. t/m 13 sept. - Back to School pakket t.w.v. € 750,- (incl. iPad)

Onderstaand de invulling van de actie per actieperiode!

Actieperiode 1 - Kinderfietsen
20 juli t/m 2 augustus

In de periode 20 juli t/m 2 augustus kun jij een kassabon met een minimale waarde van € 25,-, voorzien van naam, telefoonnummer en postcode, deponeren in de inleverbox in de winkel. Op woensdag 3 augustus worden er willekeurig 3 winnaars gekozen.

Actieperiode 2 - Efteling kaarten
3 t/m 16 augustus

Iedere 300e betalende bezoeker wordt bij de kassa verrast met 2 entreekaarten voor De Efteling. Doe jij boodschappen bij Jumbo Vleuterweide? Dan maak je dus automatisch kans! 

Actieperiode 3 - VIP Arrangement Grandprix Zandvoort
17 t/m 30 augustus

De absolute hoofdprijs van de Jumbo Vleuterweide Jubileumweken is een compleet verzorgd VIP Arrangement voor de Grandprix van Zandvoort op zondag 4 september! Bij Jumbo Vleuterweide is een prachtige Max Verstappen kleurplaat verkrijgbaar. Maak er een prachtig kunstwerk van, deponeer de kleurplaat voorzien van naam, telefoonnummer en postcode in de inleverbox en wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkige bezoekers aan dit fantastische evenement!

Actieperiode 4 - Back to School pakket t.w.v. € 750,- (incl. iPad)
31 augustus t/m 13 september 

Geef het nieuwe schooljaar een vliegende start met het Jumbo Vleuterweide Back to School pakket inclusief iPad! In de periode 31 augustus t/m 13 september kun jij een kassabon met een minimale waarde van € 50,-, voorzien van naam, telefoonnummer en postcode, deponeren in de inleverbox in de winkel. Op woensdag 14 augustus wordt de winnaar gekozen.