Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 16 september staat Centrum Vleuterweide van 10.00 – 20.00 uur compleet in het teken van feest, hapjes, drankjes en natuurlijk heel veel gezelligheid! Zo vindt er een groots pleinfeest plaats, staat er door het hele centrum een braderie én keert de wijntour weer terug!
Upload een kassabon, win het aankoopbedrag terug tot € 50,- en maak kans op een weekend Safaripark Beekse Bergen met het hele gezin!
Alle plekjes op de Kindervrijmarkt Vleuterweide zijn vergeven. Dit betekent dat er weer 300 kleedjes door het winkelcentrum verspreid worden met de leukste items! Ook vinden er dansoptredens plaats van lokale dansgroepen.
Van 12 t/m 27 april kun je meedoen aan de Etalagespeurtocht Vleuterweide! Lukt het om alle vragen dvan e speurtocht te beantwoorden? Dan krijg jij op Koningsdag een overheerlijk ijsje van Panino di Pino cadeau!
Win een weekend Disneyland Parijs voor het hele gezin en profiteer van spectaculaire acties en hoge kortingen in Centrum Vleuterweide!
Om het smakelijke najaar alvast in te luiden, hebben wij onze privé chef Jeffrey bereid gevonden om één van onze volgers te trakteren op een geheel verzorgde culinaire avond aan huis. Proeven, ruiken en nieuwe smaakcombinaties ontdekken. Chef Jeffrey neemt je graag mee op culinaire reis bij jou thuis!
Hij komt, hij komt... Nog even geduld, maar dan is het eindelijk zover: de intocht van niemand minder dan Sinterklaas! Ook dit jaar brengt de Goedheiligman een bezoek aan Centrum Vleuterweide en wel op zaterdag 12 november.
Op zaterdag 29 oktober gaan we tussen 12.00 - 16.00 uur griezelen in Centrum Vleuterweide! Zo kun je meedoen aan de heksenjacht, is er een Giga Griezelgrot aanwezig én staat Graaf Dracula op je te wachten... Lees snel verder!
Op 15 oktober vindt de tweede editie van Vleuterwijnen plaats. Tijdens dit evenement loop je een route door het winkelcentrum en maak je kennis met verschillende soorten wijnen. Loop langs alle zes de punten, proef de wijn in jouw eigen Vleuterwijnen glas en geniet van bijpassende hapjes en leuke acties.
Centrum Vleuterweide is 100% gevuld en dit vieren wij met het event ‘Beleef Vleuterweide’ op zaterdag 17 september van 12.00 – 16.00 uur! Het gehele winkelcentrum staat deze dag vol met activiteiten voor jong & oud. Onder andere de Minions komen langs… Lees snel verder!
Summervibes all over the place! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli worden de kade en de steiger aan de Burchtvijver omgetoverd tot een ware beachclub. Onderdeel hiervan is ook dit jaar weer de Drijf-in bioscoop! Met op zaterdagavond de Ibiza-beachparty zorgen wij voor een knallend begin van je zomer! Toegang is gratis.
De zomer is in aantocht en dit is hét moment om dit samen te vieren! Er staan verschillende activiteiten op de planning met als absolute hoogtepunt de Beachclub Vleuterweide op vrijdag 1 én zaterdag 2 juli!
1 van 7