Evenementen

Ontvang een persoonlijke videoboodschap van de Centrum Vleuterweide videopieten!
Doe mee met de Sinterklaas kleurplatenwedstrijd en maak kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas bij jou in de voortuin!
Aanstaande zaterdag 10 oktober bestaat het winkelcentrum precies 10 jaar! Tussen 13.00 - 17.00 uur trakteren onze champagne dames op een heerlijk glaasje bubbels en zorgt een blaaskapel voor een feestelijke sfeer!
Wij nodigen je uit om op zaterdag 26 september kennis te maken met het vernieuwde Centrum Vleuterweide! Leg samen met de kids de vernieuwde route af en maak kans op een cadeaubon van één van de nieuwe aanwinsten in het winkelcentrum!
Spaar in de periode van 19 september tot 8 oktober voor fantastische aanbiedingen en give-aways bij de winkeliers in Centrum Vleuterweide!
Na een aantal succesvolle edities van de buitenbioscoop, gaan we dit jaar nog een stapje verder! Centrum Vleuterweide presenteert op 11 & 12 september namelijk de "Drijf-in bioscoop Vleuterweide"! Spaar nu voor vrijkaarten!
Na het succes op zaterdag 18 juli toveren wij op zaterdag 15 augustus het centrum wederom om tot een Waterparadijs!
Op de zaterdagen 25 juli, 8 & 22 augustus vindt de Kidsclub Vleuterweide plaats in het centrum!
Weet jij welke logo's er verstopt zitten in het hart van Centrum Vleuterweide?
Vaderdag staat voor de deur! Verras je vader met een cadeautje gekocht bij één van de winkeliers in Centrum Vleuterweide, draai aan het rad en win!
Verras je moeder met een zelfgemaakte, liefdevolle videoboodschap op onze mobiele abri; met een digitaal scherm achter op onze moederdagmobiel komen wij aanstaande zondag bij jou in de straat langs om de boodschap aan je moeder te tonen!
Op maandag 27 april vieren we weer Koningsdag in Centrum Vleuterweide!
1 van 5