Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Volgende week zaterdag is het zover... Pakjesavond! Dit is voor de Sint en zijn pieten traditiegetrouw de drukste dag van het jaar, maar... de Sint heeft een plekje kunnen inruimen in zijn agenda om van 15.00 - 16.00 uur een uur lang met alle kinderen in en rondom Vleuterweide te praten middels een Facebook livestream!
Ontvang een persoonlijke videoboodschap van de Centrum Vleuterweide videopieten!
Doe mee met de Sinterklaas kleurplatenwedstrijd en maak kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas bij jou in de voortuin!
Aanstaande zaterdag 10 oktober bestaat het winkelcentrum precies 10 jaar! Tussen 13.00 - 17.00 uur trakteren onze champagne dames op een heerlijk glaasje bubbels en zorgt een blaaskapel voor een feestelijke sfeer!
Wij nodigen je uit om op zaterdag 26 september kennis te maken met het vernieuwde Centrum Vleuterweide! Leg samen met de kids de vernieuwde route af en maak kans op een cadeaubon van één van de nieuwe aanwinsten in het winkelcentrum!
Spaar in de periode van 19 september tot 8 oktober voor fantastische aanbiedingen en give-aways bij de winkeliers in Centrum Vleuterweide!
Na een aantal succesvolle edities van de buitenbioscoop, gaan we dit jaar nog een stapje verder! Centrum Vleuterweide presenteert op 11 & 12 september namelijk de "Drijf-in bioscoop Vleuterweide"! Spaar nu voor vrijkaarten!
Na het succes op zaterdag 18 juli toveren wij op zaterdag 15 augustus het centrum wederom om tot een Waterparadijs!
Op de zaterdagen 25 juli, 8 & 22 augustus vindt de Kidsclub Vleuterweide plaats in het centrum!
Weet jij welke logo's er verstopt zitten in het hart van Centrum Vleuterweide?
Vaderdag staat voor de deur! Verras je vader met een cadeautje gekocht bij één van de winkeliers in Centrum Vleuterweide, draai aan het rad en win!
Verras je moeder met een zelfgemaakte, liefdevolle videoboodschap op onze mobiele abri; met een digitaal scherm achter op onze moederdagmobiel komen wij aanstaande zondag bij jou in de straat langs om de boodschap aan je moeder te tonen!
1 van 6