Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Je hebt van die dagen dat alles tegenzit... Van een gescheurde boodschappentas tot een verloren portemonnee; niets zit mee! Gelukkig zijn de bezoekers van Centrum Vleuterweide ontzettend hulpvaardig gebleken; als blijk van waardering voor de hulp hebben zij uit handen van onze paashaas een heerlijk chocolade paasei ontvangen!
Inmiddels bestaat het winkelcentrum meer dan 10 jaar en zijn een aantal bezoekers onderhand bekende gezichten geworden in Centrum Vleuterweide. De komende periode zetten wij een aantal van deze toppers in het zonnetje; want ondanks alle hectiek zijn wij ontzettend blij dat jullie ons ook in moeilijke tijden weten te vinden!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Centrum Vleuterweide.
Fashion lovers zitten goed bij Centrum Vleuterweide. Naast VERO MODA, Non Stop Fashion, Klabbers, Jones&Jones én Shoeby kun je binnenkort ook shoppen voor een nieuwe look bij ONLY. Centrum Vleuterweide is natuurlijk hartstikke blij met de komst van het internationale fashion brand. ONLY draagt bij aan het rijke portfolio van het centrum en past bij onze visie op de toekomst. Ondanks de uitdagingen van vandaag de dag richten wij onze blik op de toekomst en bouwen samen verder aan een dynamisch en aantrekkelijk Centrum Vleuterweide.   
‘The new ONLY store in town’
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. Ook de winkeliers in Centrum Vleuterweide doen hier uiteraard enthousiast aan mee! Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Centrum Vleuterweide.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Centrum Vleuterweide is een plek waar mensen komen om te winkelen, ontmoeten, wonen en werken. Een prettige leefomgeving creëer je samen en daarom zijn de gemeente Utrecht en a.s.r. real estate (beheerder van een groot deel van het winkelcentrum) vorig jaar een participatietraject gestart.
Helaas hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten om dit jaar geen IJsbaan Vleuterweide te organiseren.
De horeca in Centrum Vleuterweide is op dit moment geopend voor afhaal en/of bezorging.
Afgelopen vrijdag en zaterdag was er in Centrum Vleuterweide wel een hele bijzondere bioscoop, namelijk een Drijf-in-Bioscoop. Vanuit een bootje kon men al dobberend naar een film kijken, met een glaasje drinken en een bakje popcorn in de hand.
Meijst Juwelier was voorheen te vinden op de Burchtwal 25, maar begin oktober openen zij de deuren van een spiksplinternieuwe winkel aan Middenburcht 1. De nieuwe winkel bevindt zich nabij de winkels van Klabbers en Lafeber. Een plek waar klanten Meijst nog sneller zullen vinden en het enthousiaste team zich snel thuis gaat voelen.
Na 10 jaar aan de Burchtwal 23 gaat Non Stop Fashion naar Burchtplein 5. Een prachtige zichtlocatie, van welke hoek je ook door het centrum loopt, je komt vanaf 5 september langs de nieuwe winkel van Non Stop Fashion. Een stoere, moderne, maar vooral ook warme winkel met uitgesproken store-design. Bovendien brengt Non Stop Fashion een heel aantal nieuwe merken naar Vleuterweide. Non Stop Fashion is één van de vele nieuwe openingen in Centrum Vleuterweide deze (na)zomer.
2 van 9