Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Een stap in de goede richting; vanaf morgen mogen de winkeliers die behoren tot de “niet-essentiële” sector weer bezoek ontvangen, zonder afspraak! Ook de contactberoepen mogen het werk hervatten.
UPDATE - Winkels zijn weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Vleuterweide doen hier enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Centrum Vleuterweide.
In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen bleef het tot het laatste moment spannend... Helaas hebben wij het bericht gekregen dat wij de ijsbaan moeten sluiten.
Toko Vleuterweide maakt het winkelcentrum 100% verhuurd. Liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken kunnen vanaf begin november terecht op de Middenburcht nummer 22. Yunita ontwikkelde haar liefde voor lekker eten in het restaurant van haar familie in Sumatra. Na het succes van haar eerste toko in winkelcentrum Castellum Houten kunnen we nu ook in Vleuterweide gaan genieten van haar heerlijke gerechten.
Jumbo Vleuterweide heeft precies één maand geleden haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Om de opening nogmaals te vieren met alle inmiddels teruggekeerde vakantiegangers maak je de t/m zondag 3 oktober 2021 kans op fantastische prijzen!
Sajad Bagh en zijn broer David legden een flinke reis af. Een reis die hen uiteindelijk bracht waar zij nu staan: aan het begin van een heel nieuw avontuur. Sajad en David bruisen van enthousiasme en trots want 21 juli openen zij de deuren van de nieuwe Jumbo in Centrum Vleuterweide.
In verband met noodzakelijke werkzaamheden is de lift aan de kant van Albert Heijn tijdelijk buiten gebruik. Voor de algemene veiligheid wordt de installatie in z'n geheel vernieuwd. Gedurende bovenstaande periode kan gebruik worden gemaakt van het trappenhuis, de rolpaden bij AH Vleuterweide of de lift aan de kant van LIDL.
Scoor zaterdag 17 juli vanaf 15.00 uur een gratis goodiebag van Jumbo Vleuterweide!
Winkelcentrum Vleuterweide is verheugd met de nieuwste aanwinst: de Jumbo-supermarkt!
Tot slot zetten wij trouwe bezoeker Luuk Polder in het zonnetje: "Ik vind het fijn dat landelijke winkelketens en plaatselijke ondernemers elkaar in het centrum afwisselen, hierdoor is er een zeer gevarieerd winkelaanbod. Ook vind ik de ijsbaan altijd heel erg leuk om te zien, dit is wat mij betreft een fantastische toevoeging!"
Welkom terug! Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen onze winkels vanaf woensdag 28 april weer zonder afspraak gaan werken en kunnen de terrassen weer worden gevuld! De winkeliers in Centrum Vleuterweide willen je bedanken voor de steun in moeilijke tijden en stellen daarom 250 waardebonnenpakketten ter beschikking met een minimale waarde van € 50,-!
Dit is gezelligheidsdier Daan Schols. Daan komt al meer dan 14 jaar in het centrum; "Het centrum is mooi gebouwd, er hangt een fijne sfeer en er is van alles wat te vinden!"
2 van 10