Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Scoor zaterdag 17 juli vanaf 15.00 uur een gratis goodiebag van Jumbo Vleuterweide!
Winkelcentrum Vleuterweide is verheugd met de nieuwste aanwinst: de Jumbo-supermarkt!
Tot slot zetten wij trouwe bezoeker Luuk Polder in het zonnetje: "Ik vind het fijn dat landelijke winkelketens en plaatselijke ondernemers elkaar in het centrum afwisselen, hierdoor is er een zeer gevarieerd winkelaanbod. Ook vind ik de ijsbaan altijd heel erg leuk om te zien, dit is wat mij betreft een fantastische toevoeging!"
Welkom terug! Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen onze winkels vanaf woensdag 28 april weer zonder afspraak gaan werken en kunnen de terrassen weer worden gevuld! De winkeliers in Centrum Vleuterweide willen je bedanken voor de steun in moeilijke tijden en stellen daarom 250 waardebonnenpakketten ter beschikking met een minimale waarde van € 50,-!
Dit is gezelligheidsdier Daan Schols. Daan komt al meer dan 14 jaar in het centrum; "Het centrum is mooi gebouwd, er hangt een fijne sfeer en er is van alles wat te vinden!"
Deze week zetten wij Mijntje in het zonnetje! Na het afnemen van dit interview en het deelnemen aan de fotoshoot, stond Mijntje voor een nog grotere uitdaging... Namelijk deelnemen aan The Blind Auditions van The Voice Kids! Lees snel verder om erachter te komen of zij door is naar de volgende ronde en om haar beter te leren kennen.
Vandaag zetten wij Linda Zwijsen in het zonnetje: "Ik kom zelf uit een dorp en hierheen verhuizen was best wel een stap. Vleuterweide maakt dat ik toch een beetje van beiden heb. Ik vind het fijn dat er lekkere restaurants zijn, dat ik nog even last minute kleding kan scoren en dat de kinderen een lekker ijsje kunnen eten op de steiger."
Inmiddels bestaat het winkelcentrum meer dan 10 jaar en zijn een aantal bezoekers onderhand bekende gezichten geworden in Centrum Vleuterweide. De komende periode zetten wij een aantal van deze toppers in het zonnetje; want ondanks alle hectiek zijn wij ontzettend blij dat jullie ons ook in moeilijke tijden weten te vinden!
Je hebt van die dagen dat alles tegenzit... Van een gescheurde boodschappentas tot een verloren portemonnee; niets zit mee! Gelukkig zijn de bezoekers van Centrum Vleuterweide ontzettend hulpvaardig gebleken; als blijk van waardering voor de hulp hebben zij uit handen van onze paashaas een heerlijk chocolade paasei ontvangen!
Inmiddels bestaat het winkelcentrum meer dan 10 jaar en zijn een aantal bezoekers onderhand bekende gezichten geworden in Centrum Vleuterweide. De komende periode zetten wij een aantal van deze toppers in het zonnetje; want ondanks alle hectiek zijn wij ontzettend blij dat jullie ons ook in moeilijke tijden weten te vinden!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Centrum Vleuterweide.
Fashion lovers zitten goed bij Centrum Vleuterweide. Naast VERO MODA, Non Stop Fashion, Klabbers, Jones&Jones én Shoeby kun je binnenkort ook shoppen voor een nieuwe look bij ONLY. Centrum Vleuterweide is natuurlijk hartstikke blij met de komst van het internationale fashion brand. ONLY draagt bij aan het rijke portfolio van het centrum en past bij onze visie op de toekomst. Ondanks de uitdagingen van vandaag de dag richten wij onze blik op de toekomst en bouwen samen verder aan een dynamisch en aantrekkelijk Centrum Vleuterweide.   
‘The new ONLY store in town’
2 van 9