Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Toko Vleuterweide maakt het winkelcentrum 100% verhuurd. Liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken kunnen vanaf begin november terecht op de Middenburcht nummer 22. Yunita ontwikkelde haar liefde voor lekker eten in het restaurant van haar familie in Sumatra. Na het succes van haar eerste toko in winkelcentrum Castellum Houten kunnen we nu ook in Vleuterweide gaan genieten van haar heerlijke gerechten.
Jumbo Vleuterweide heeft precies één maand geleden haar deuren geopend in Centrum Vleuterweide. Om de opening nogmaals te vieren met alle inmiddels teruggekeerde vakantiegangers maak je de t/m zondag 3 oktober 2021 kans op fantastische prijzen!
Sajad Bagh en zijn broer David legden een flinke reis af. Een reis die hen uiteindelijk bracht waar zij nu staan: aan het begin van een heel nieuw avontuur. Sajad en David bruisen van enthousiasme en trots want 21 juli openen zij de deuren van de nieuwe Jumbo in Centrum Vleuterweide.
In verband met noodzakelijke werkzaamheden is de lift aan de kant van Albert Heijn tijdelijk buiten gebruik. Voor de algemene veiligheid wordt de installatie in z'n geheel vernieuwd. Gedurende bovenstaande periode kan gebruik worden gemaakt van het trappenhuis, de rolpaden bij AH Vleuterweide of de lift aan de kant van LIDL.
Scoor zaterdag 17 juli vanaf 15.00 uur een gratis goodiebag van Jumbo Vleuterweide!
Winkelcentrum Vleuterweide is verheugd met de nieuwste aanwinst: de Jumbo-supermarkt!
Tot slot zetten wij trouwe bezoeker Luuk Polder in het zonnetje: "Ik vind het fijn dat landelijke winkelketens en plaatselijke ondernemers elkaar in het centrum afwisselen, hierdoor is er een zeer gevarieerd winkelaanbod. Ook vind ik de ijsbaan altijd heel erg leuk om te zien, dit is wat mij betreft een fantastische toevoeging!"
Welkom terug! Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen onze winkels vanaf woensdag 28 april weer zonder afspraak gaan werken en kunnen de terrassen weer worden gevuld! De winkeliers in Centrum Vleuterweide willen je bedanken voor de steun in moeilijke tijden en stellen daarom 250 waardebonnenpakketten ter beschikking met een minimale waarde van € 50,-!
Dit is gezelligheidsdier Daan Schols. Daan komt al meer dan 14 jaar in het centrum; "Het centrum is mooi gebouwd, er hangt een fijne sfeer en er is van alles wat te vinden!"
Deze week zetten wij Mijntje in het zonnetje! Na het afnemen van dit interview en het deelnemen aan de fotoshoot, stond Mijntje voor een nog grotere uitdaging... Namelijk deelnemen aan The Blind Auditions van The Voice Kids! Lees snel verder om erachter te komen of zij door is naar de volgende ronde en om haar beter te leren kennen.
Vandaag zetten wij Linda Zwijsen in het zonnetje: "Ik kom zelf uit een dorp en hierheen verhuizen was best wel een stap. Vleuterweide maakt dat ik toch een beetje van beiden heb. Ik vind het fijn dat er lekkere restaurants zijn, dat ik nog even last minute kleding kan scoren en dat de kinderen een lekker ijsje kunnen eten op de steiger."
Inmiddels bestaat het winkelcentrum meer dan 10 jaar en zijn een aantal bezoekers onderhand bekende gezichten geworden in Centrum Vleuterweide. De komende periode zetten wij een aantal van deze toppers in het zonnetje; want ondanks alle hectiek zijn wij ontzettend blij dat jullie ons ook in moeilijke tijden weten te vinden!
2 van 10