Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Zet jouw moeder in de picture en maak samen kans op een dinerbon t.w.v. € 100,- bij een horecagelegenheid naar keuze in Centrum Vleuterweide!
Zaterdag 16 april staat er een zweefmolen in Centrum Vleuterweide! Scoor een vrijkaart bij één van onze winkeliers en geniet van een gratis ritje!
In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen bleef het tot het laatste moment spannend... Helaas hebben wij vanuit de gemeente het bericht ontvangen dat wij de deuren van de ijsbaan toch moeten sluiten. Namens het team van de ijsbaan; hele fijne feestdagen gewenst en graag tot volgend jaar!
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Centrum Vleuterweide aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende sfeerverhogende activiteiten plaats in het centrum.
Ook dit jaar worden er op vier zondagen weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd op de ijsbaan! Lees snel verder.
IJsbaan Vleuterweide gaat definitief door! Ook dit jaar ben je van zaterdag 4 december t/m zondag 9 januari weer van harte welkom op de ijsbaan in Centrum Vleuterweide!
Op zaterdag 13 november tussen 13.45 - 15.45 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan Centrum Vleuterweide. Op last van de Burgemeester van Utrecht is het helaas niet mogelijk om een ouderwetse intocht te organiseren. Om Sinterklaas toch in het winkelcentrum te mogen ontvangen, organiseren wij het Sinterklaas defilé Vleuterweide!
Vier de griezeligste dag van het jaar in Centrum Vleuterweide! Doe op zaterdag 30 oktober mee met de vossenjacht, geniet van angstaanjagende traktaties, breng een bezoek aan de griezelgrot en durf te grabbelen in de grabbelton!
Met de komst van Jumbo Vleuterweide, Only Vleuterweide & Toko Vleuterweide is
Centrum Vleuterweide 100% gevuld en dit is wat ons betreft reden voor een feestje!
Daarom nodigen wij iedereen uit voor een middagje ouderwetse gezelligheid in
Centrum Vleuterweide op zaterdag 2 oktober van 13.00 – 21.00 uur.
Centrum Vleuterweide presenteert op vrijdag 10 & zaterdag 11 september wederom de "Drijf-in bioscoop Vleuterweide"! Na een succesvolle editie vorig jaar, met een nominatie voor de Kern Creativity Awards als beloning, is iedereen ook dit jaar weer van harte welkom om vanaf het water te genieten van diverse films! Bij iedere besteding vanaf € 10,- in Centrum Vleuterweide ontvang je een vrijkaart; registreer de vrijkaart vervolgens via het formulier in dit bericht om zeker te zijn van een plekje!
Van zaterdag 29 mei t/m zaterdag 16 juni kan je in Centrum Vleuterweide meedoen aan het Spin & Win Prijzenfestival! Bij besteding vanaf € 10,- bij één van de deelnemende winkeliers ontvang je 1 voucher met daarop een unieke code!
Welkom terug! Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen onze winkels vanaf woensdag 28 april weer zonder afspraak gaan werken en kunnen de terrassen weer worden gevuld! De winkeliers in Centrum Vleuterweide willen je bedanken voor de steun in moeilijke tijden en stellen daarom 250 waardebonnenpakketten ter beschikking met een minimale waarde van € 50,-!
2 van 7