Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 29 oktober gaan we tussen 12.00 - 16.00 uur griezelen in Centrum Vleuterweide! Zo kun je meedoen aan de heksenjacht, is er een Giga Griezelgrot aanwezig én staat Graaf Dracula op je te wachten... Lees snel verder!
Op 15 oktober vindt de tweede editie van Vleuterwijnen plaats. Tijdens dit evenement loop je een route door het winkelcentrum en maak je kennis met verschillende soorten wijnen. Loop langs alle zes de punten, proef de wijn in jouw eigen Vleuterwijnen glas en geniet van bijpassende hapjes en leuke acties.
Centrum Vleuterweide is 100% gevuld en dit vieren wij met het event ‘Beleef Vleuterweide’ op zaterdag 17 september van 12.00 – 16.00 uur! Het gehele winkelcentrum staat deze dag vol met activiteiten voor jong & oud. Onder andere de Minions komen langs… Lees snel verder!
Summervibes all over the place! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli worden de kade en de steiger aan de Burchtvijver omgetoverd tot een ware beachclub. Onderdeel hiervan is ook dit jaar weer de Drijf-in bioscoop! Met op zaterdagavond de Ibiza-beachparty zorgen wij voor een knallend begin van je zomer! Toegang is gratis.
De zomer is in aantocht en dit is hét moment om dit samen te vieren! Er staan verschillende activiteiten op de planning met als absolute hoogtepunt de Beachclub Vleuterweide op vrijdag 1 én zaterdag 2 juli!
Zet jouw moeder in de picture en maak samen kans op een dinerbon t.w.v. € 100,- bij een horecagelegenheid naar keuze in Centrum Vleuterweide!
Zaterdag 16 april staat er een zweefmolen in Centrum Vleuterweide! Scoor een vrijkaart bij één van onze winkeliers en geniet van een gratis ritje!
In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen bleef het tot het laatste moment spannend... Helaas hebben wij vanuit de gemeente het bericht ontvangen dat wij de deuren van de ijsbaan toch moeten sluiten. Namens het team van de ijsbaan; hele fijne feestdagen gewenst en graag tot volgend jaar!
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Centrum Vleuterweide aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende sfeerverhogende activiteiten plaats in het centrum.
Ook dit jaar worden er op vier zondagen weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd op de ijsbaan! Lees snel verder.
IJsbaan Vleuterweide gaat definitief door! Ook dit jaar ben je van zaterdag 4 december t/m zondag 9 januari weer van harte welkom op de ijsbaan in Centrum Vleuterweide!
Op zaterdag 13 november tussen 13.45 - 15.45 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan Centrum Vleuterweide. Op last van de Burgemeester van Utrecht is het helaas niet mogelijk om een ouderwetse intocht te organiseren. Om Sinterklaas toch in het winkelcentrum te mogen ontvangen, organiseren wij het Sinterklaas defilé Vleuterweide!
2 van 8