Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Centrum Vleuterweide presenteert op vrijdag 10 & zaterdag 11 september wederom de "Drijf-in bioscoop Vleuterweide"! Na een succesvolle editie vorig jaar, met een nominatie voor de Kern Creativity Awards als beloning, is iedereen ook dit jaar weer van harte welkom om vanaf het water te genieten van diverse films! Bij iedere besteding vanaf € 10,- in Centrum Vleuterweide ontvang je een vrijkaart; registreer de vrijkaart vervolgens via het formulier in dit bericht om zeker te zijn van een plekje!
Van zaterdag 29 mei t/m zaterdag 16 juni kan je in Centrum Vleuterweide meedoen aan het Spin & Win Prijzenfestival! Bij besteding vanaf € 10,- bij één van de deelnemende winkeliers ontvang je 1 voucher met daarop een unieke code!
Welkom terug! Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen onze winkels vanaf woensdag 28 april weer zonder afspraak gaan werken en kunnen de terrassen weer worden gevuld! De winkeliers in Centrum Vleuterweide willen je bedanken voor de steun in moeilijke tijden en stellen daarom 250 waardebonnenpakketten ter beschikking met een minimale waarde van € 50,-!
Volgende week zaterdag is het zover... Pakjesavond! Dit is voor de Sint en zijn pieten traditiegetrouw de drukste dag van het jaar, maar... de Sint heeft een plekje kunnen inruimen in zijn agenda om van 15.00 - 16.00 uur een uur lang met alle kinderen in en rondom Vleuterweide te praten middels een Facebook livestream!
Ontvang een persoonlijke videoboodschap van de Centrum Vleuterweide videopieten!
Doe mee met de Sinterklaas kleurplatenwedstrijd en maak kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas bij jou in de voortuin!
Aanstaande zaterdag 10 oktober bestaat het winkelcentrum precies 10 jaar! Tussen 13.00 - 17.00 uur trakteren onze champagne dames op een heerlijk glaasje bubbels en zorgt een blaaskapel voor een feestelijke sfeer!
Wij nodigen je uit om op zaterdag 26 september kennis te maken met het vernieuwde Centrum Vleuterweide! Leg samen met de kids de vernieuwde route af en maak kans op een cadeaubon van één van de nieuwe aanwinsten in het winkelcentrum!
Spaar in de periode van 19 september tot 8 oktober voor fantastische aanbiedingen en give-aways bij de winkeliers in Centrum Vleuterweide!
Na het succes op zaterdag 18 juli toveren wij op zaterdag 15 augustus het centrum wederom om tot een Waterparadijs!
Op de zaterdagen 25 juli, 8 & 22 augustus vindt de Kidsclub Vleuterweide plaats in het centrum!
Weet jij welke logo's er verstopt zitten in het hart van Centrum Vleuterweide?
2 van 7