Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

1 & 2 juli - Beachclub Vleuterweide en Drijf-in bioscoop

Summervibes all over the place! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli worden de kade en de steiger aan de Burchtvijver omgetoverd tot een ware beachclub. Onderdeel hiervan is ook dit jaar weer de Drijf-in bioscoop! Met op zaterdagavond de Ibiza-beachparty zorgen wij voor een knallend begin van je zomer! Toegang is gratis.

Beachclub Vleuterweide
De ondergaande zon, een koel drankje in je hand en zomerse deuntjes op de achtergrond… Dat is Beachclub Vleuterweide! Op zaterdag 2 juli ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom op de steiger aan de Burchtvijver om er samen met alle buurtgenoten en onze DJ tot 01.00 uur een groot feest van te maken! 

Drijf-in Bioscoop
Onderdeel van de Beachclub Vleuterweide is ook dit jaar weer de Drijf-in bioscoop. Dobberend op de Burchtvijver onder het genot van een bakje popcorn genieten van jouw favoriete film… Wat een heerlijk vooruitzicht! De Drijf-in bioscoop vindt zowel op vrijdag 1 juli als op zaterdag 2 juli plaats. Check hieronder de filmagenda:

Filmagenda
- Vrijdag 1 juli van 19.00 - 21.00 uur: Mamma Mia (kijkwijzer 6 jaar)
- Zaterdag 2 juli van 15.00 - 17.00 uur: Inside Out (kijkwijzer 6 jaar)

Deelname is geheel GRATIS. Aanmelden voor de Beachclub Vleuterweide en de de Drijf-in bioscoop kan via onderstaande link:

Klik hier om je aan te melden voor de Beachclub Vleuterweide en/of de Drijf-in bioscoop!

We zien je graag!