Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

17 september - Beleef Vleuterweide

Centrum Vleuterweide is 100% gevuld en dit vieren wij met het event ‘Beleef Vleuterweide’ op zaterdag 17 september van 12.00 – 16.00 uur! Het gehele winkelcentrum staat deze dag vol met activiteiten voor jong & oud. Onder andere de Minions komen langs… Lees snel verder!

Meet & greet Minions

Heb jij deze jeugdhelden, bekend van de film ‘Despicable Me’, altijd al eens in het echt willen ontmoeten? Dan is dit je kans. Vanaf 12.00 uur start er ieder uur een nieuwe meet & greet ronde; behalve om 15.00 uur, want dan vindt er een ronde door het gehele winkelcentrum plaats. 

Springkussens
Ook kunnen de kids deze middag hun energie kwijt op één van de drie springkussens. De springkussens zijn te vinden bij Verhage Vleuterweide, Non Stop Fashion en bij LIDL.

Ballenbak – zoek de zilveren bal en win
‘Klaar voor de start… af!’ In de ballenbak krijg je 1 minuut de tijd om de zilveren bal te vinden. Lukt het de snelste tijd neer te zetten? Dan win je € 100,- shoptegoed. Deelname is voor jong & oud.

Silent Disco
Geen feestje zonder muziek en dansen! Daarom nodigen wij je uit jouw dansmoves te showen in onze Silent Disco area. Let’s get this party started! 

Foodtruck & gratis wafellolly
Verder is er in het centrum een trendy foodtruck te vinden en worden er gratis wafellolly’s uitgedeeld. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat je van bovenstaande activiteiten nogal wat trek kunt krijgen… 

Om alvast in de stemming te komen, trakteren wij op zaterdag 3 & 10 september alvast op smakelijke hapjes in het centrum.

De toegang tot het evenement is gratis en je kunt binnenlopen wanneer je wilt. 

We zien je graag!