Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Sport Leidsche Rijn, een nieuwe winkel voor echte sportliefhebbers

Centrum Vleuterweide feliciteert Sport Leidsche Rijn met een nieuwe locatie en prachtige winkel. Afgelopen dinsdag 4 augustus was de eerste dag op de nieuwe locatie waar voorheen XPC NOA gevestigd was. De eerste week was meteen een groot succes. Op 29 augustus vindt de officiële feestelijke opening plaats. We houden het programma nog even een verrassing, maar dat het de moeite waard wordt staat vast.

Ondernemer Alfons Verroen is enthousiast over de nieuwe locatie midden in het winkelcentrum. Er werd de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe winkel en het resultaat mag er zijn. De nieuwe winkel heeft grote etalages, moderne communicatie en kleurstelling en mooie productpresentaties. Er is extra aandacht voor sneakers om ook de jeugd aan te spreken. Daarnaast kun je natuurlijk altijd bij het team van Sport Leidsche Rijn terecht voor de enorme kennis en goede service, zoals je dat gewend bent. De eerste week geeft het team meteen een goed gevoel; lekker veel mensen over de vloer en een hoop complimenten voor de nieuwe winkel. Zo’n eerste week is de beloning voor het vele werk dat het familiebedrijf heeft verzet.

Acties en promoties

Naast het openingsevent heeft Sport Leidsche Rijn nog veel meer leuke acties en promoties om de opening met haar klanten te vieren. Zo krijg je bij alle Nike-schoenen vanaf € 59,99 een Nike-voetbal cadeau. Alle acties vind je op de Facebookpagina, op de website en natuurlijk in de winkel. Naast de hipste sneakers vind je bij Sport Leidsche Rijn alles voor voetbal, hockey, fitness, tennis en running. Dankzij Alfons en zijn team zijn de inwoners van Vleuterweide klaar voor het aankomende sportseizoen.

Over Sport Leidsche Rijn

“Als sportliefhebber willen wij een goede service bieden en zijn wij bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, hockey, fitness, tennis en running. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor andere sporten. Door de combinatie van A-merken en gedegen alternatieven voor elk budget een uitgebreid assortiment. Wij staan elke dag klaar met goed en deskundig advies. De juiste materialen helpen je het maximale uit jezelf te halen en vergroten je sportplezier. Als je plezier hebt in wat je doet hou je het langer vol en doe je het vaker! Wij zien je graag in onze winkel en helpen je graag met alles wat je nodig hebt”.