Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Juwelier Meijst opent medio oktober nieuwe winkel op toplocatie

Meijst Juwelier was voorheen te vinden op de Burchtwal 25, maar begin oktober openen zij de deuren van een spiksplinternieuwe winkel aan Middenburcht 1. De nieuwe winkel bevindt zich nabij de winkels van Klabbers en Lafeber. Een plek waar klanten Meijst nog sneller zullen vinden en het enthousiaste team zich snel thuis gaat voelen.

Opruiming

De komende weken wordt er flink opgeruimd en vind je in de oude winkel superaanbiedingen zoals: MelanO 2+2 gratis, horloges met 50% korting van merken als Guess, Seiko, Diesel, William L, Daniel Wellington, Edox, enzovoorts. Bovendien op veel sieraden 50-70% korting, onder anderen Mi Moneda, Ti Sento en Buddha to Buddha.
 
Nieuw winkelontwerp
De verbouwing is al in volle gang en de verwachting is dat Meijst haar eerste klanten begin oktober in de nieuwe winkel kan verwelkomen. Het nieuwe winkelontwerp gaat bijdragen aan een warm en gezellig welkom voor alle klanten.

Over Meijst Juwelier

Meijst Juwelier heeft sinds 2018 twee vestigingen, één in centrum Vleuterweide en de tweede in Leidsche Rijn Centrum. Meijst neemt je mee in de schitterende wereld van sieraden en horloge en biedt – naast een ruim assortiment – vakmanschap en excellente service.