Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Groot nieuws: Jumbo komt naar Centrum Vleuterweide

Utrecht, 21 mei 2021 – Winkelcentrum Vleuterweide is verheugd met de nieuwste aanwinst: de Jumbo-supermarkt. We zijn erg blij met de toevoeging van de nieuwe Jumbo aan ons winkelcentrum. Namens het hele winkelcentrum zeggen wij dan ook: hallo Jumbo! De winkel opent haar deuren volgens verwachting in de loop van juli dit jaar aan de Burchtwal.  De officiële openingsdatum zal door Jumbo nog nader worden gecommuniceerd.
 
Een gevarieerd aanbod voor de dagelijkse boodschappen
Winkelcentrum Vleuterweide wil haar bezoekers een zo gevarieerd mogelijk aanbod bieden voor de dagelijkse boodschappen en daarbij hoort natuurlijk een rijk supermarktaanbod. Een nieuwe Jumbo is daarom een prachtige toevoeging op de Albert Heijn en Lidl. Vier winkelpanden worden samengevoegd tot een grote supermarkt met totale oppervlakte van 1.500 vierkante meter (b.v.o.). De winkel komt op de plek waar voorheen onder andere de oude vestiging van Meijst Juwelier tot en met de oude Xenos te vinden was. De feestelijke opening zal volgens verwachting in de loop van juli plaatsvinden. Een ambitieuze ondernemer zal als franchisenemer het gezicht worden van de nieuwe winkel. We hopen hier snel meer over te kunnen delen.
 
Klaar voor de toekomst
Winkelcentrum Vleuterweide is altijd in beweging. En ondanks de grote uitdagingen van de afgelopen tijd heeft het winkelcentrum al een hoop nieuwe winkels mogen verwelkomen en hebben we het winkelcentrum zien groeien.