Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Centrum Vleuterweide verwelkomt ONLY

Fashion lovers zitten goed bij Centrum Vleuterweide. Naast VERO MODA, Non Stop Fashion, Klabbers Schoenen, Jones&Jones én Shoeby kun je binnenkort ook shoppen voor een nieuwe look bij ONLY. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met de komst van het internationale fashion brand. ONLY draagt bij aan het rijke portfolio van het centrum en past bij onze visie op de toekomst. Ondanks de uitdagingen van vandaag de dag richten wij onze blik op de toekomst en bouwen samen verder aan een dynamisch en aantrekkelijk Centrum Vleuterweide.   
‘The new ONLY store in town’

ONLY gaat ervoor om 4 maart – mocht Corona het toelaten - de deuren te openen. De winkel is te vinden op het Burchtplein nummer 1 en is gebouwd volgens het allernieuwste concept. Een winkel van totaal 215 vierkante meter waarvan 175 vierkante meter pure fashion-inspiratie. Deze winkel is alweer de 143ste ONLY-winkel in Nederland. In de nieuwe winkel vind je de allernieuwste voorjaarscollectie. Kom vooral langs in het openingsweekend want dan krijg je 25% korting op de gehele collectie!

Laat je inspireren
Wist je dat ONLY van oorsprong een demin-merk is? Ondertussen vind je je totale look bij ONLY.  De missie is om meiden en vrouwen te inspireren en te laten experimenteren met verschillende looks en stijlen. De lokale ONLY-stores zijn trouwens ook te vinden op instagram met live sessies en IG Shopping. De instagrampagina voor ONLY Vleuterweide is live: volg @only.vleuterweide. Hier vind je ook alles over de verbouwing en opening. Vanuit huis kun je je alvast laten inspireren en kennismaken met het merk.  

Kortom, een hartstikke leuke aanwinst voor Centrum Vleuterweide en hopelijk kun je in maart de winkel gaan bewonderen. Er zijn nog bovendien nog vacatures, dus ben jij een fashion lover én een verkooptalent? Neem dan contact op met Company Recruiter Patricia Chantoufi-Adèr.