Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Centrum Vleuterweide breidt haar horeca-aanbod uit met de opening van 'Café de Burcht'

Centrum Vleuterweide is het hart van de wijk Vleuterweide en gaat de komende tijd nog meer inzetten op ontmoeten. Met de opening van Café de Burcht begin september wordt hier invulling aan gegeven.  Het nieuwe café komt in het glazen horecaplantsoen aan het Burchtplein 7 met uitzicht over de boulevard. Café de Burcht is een ontmoetingsplek voor alle leeftijden. Dankzij de gezellige ambiance en weldoordachte kaart biedt Café de Burcht een genietmomentje voor elk moment van de dag. 

Café de Burcht is één van de horecaondernemingen die deze zomer opent in winkelcentrum Vleuterweide. Horeca is een van de speerpunten van Centrum Vleuterweide. Komende periode wordt ook de nieuwe horecaboulevard geopend die a.s.r real estate en de gemeente samen hebben ontwikkeld. En naast Café de Burcht opent ook Restaurant Marti - met een focus op moderne Turkse gerechten – aan het Burchtplein. Hiermee wordt Centrum Vleuterweide een bruisend en toekomstbestendig hart van de wijk.

Verrassend aanbod met voor ieder wat wils

Café de Burcht is dagelijks geopend vanaf 8 uur. Over elk moment van de dag is nagedacht. Van slow roast koffie en huisgemaakte taart in de ochtend, een echte klassieker met een twist of juist een avontuurlijk gerecht tijdens de lunch of diner, tot een gin-tonic ’s avonds met vrienden aan de bar. Hiernaast nemen ook patisserie en ijscoupes een prominente plek in binnen het concept.

Gezelligheid en gastvrijheid

Aan iedereen wordt gedacht. Het menu zal ook voor vegetariërs, flexitariërs en veganisten een verrassende keuze hebben. En er wordt voor de kinderen een mooie speelhoek ingericht. De ondernemers Nico Vos, Jos Kraan en hun nieuwe team hebben er zin in: ‘Ons team bestaat uit mensen met passie voor gastvrijheid en gaan ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt’.