Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Campusfestival 2018 op zondag 24 juni 2018

UITNODIGING

 

 

Campusfestival 2018

Wekelijks zetten honderden beginnende makers voet over de drempel bij de CultuurCampus. Samen met professionals werken zij aan hun talent op het gebied van muziek, dans, theater of beeldende kunst. Op zondag 24 juni zwaaien de deuren open en stroomt het talent het plein op. In en om het kunstencentrum vind je optredens en workshops van reguliere 'Campusmakers', aangevuld met bijzondere makers van buitenaf.

Cultuur19 nodigt u graag uit voor de tweede editie van het Campusfestival, podium voor beginnende makers en professionals.

Tijden: 13.00-17.00 uur
Locatie: CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). 
Entree: gratis
Meer informatie en bereikbaarheid: www.cultuur19.nl.

Een greep uit het programma
De CultuurCampus is een plek voor jong en oud en dat is goed te zien aan het programma. Zo zijn er optredens van KLUB19 bands (12-19 jaar), treedt het Jeugdorkest Leidsche Rijn (6+) op samen met het Orkest van Utrecht en brengt het C-orkest van het Harmonieorkest Vleuten een gevarieerd programma met klassiek en pop. De senioren van Hangplek voor Ouderen spelen een scene uit hun nieuwe voorstelling 'Geen Man Overboord' en het Utrechts Centrum voor de Kunsten komt met de bijzondere voorstelling 'Als ik later jong ben'. In het kader van 20 jaar Leidsche Rijn interviewde een groep jongeren ouderen uit Leidsche Rijn. Hun verhalen vormen de basis voor deze bijzondere voorstelling.

De CultuurCampus biedt onderdak aan tal van disciplines. Er is een mobiele theaterworkshop van Sesar toneel, Dans Atelier 42 brengt een impressie uit de voorstelling 'Fluisterkind' en in het Atelier kun je een doorlopende workshop/expo bezoeken van Abrona op het gebied van mozaiek en papier machee. Vanaf het hoofdpodium buiten klinkt muziek van onder meer het gelegenheidsproject The Big Sax Band, een uniek, gezamenlijk initiatief van Harmonieorkest Vleuten, de Sax School en X-Groove Factory. De middag wordt afgesloten met de swingende wereldmuziekbands ISRI en Zonnebloem (met dank aan Stichting Wereldmuziek).