Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Bijzondere dansvoorstelling in Maximapark

Op zondag 27 mei organiseert Cultuur19 een nieuwe editie van Zingende Beelden. U kunt deze bijzondere dansvoorstelling bijwonen in het Maximapark.

Voor deze editie van Zingende Beelden nodigde Cultuur19 zes uiteenlopende dans- en muziekgezelschappen uit, waaronder MAN||CO uit Amsterdam. In de afgelopen weken maakten zij kennis met het Maximapark. Met de beelden en hun verhalen als inspiratie maakte MAN||CO de voorstelling There's A Hole In My Bucket, Dear LizaYouri and Marie dansen de voorstelling Morning, Mourning (winnaar Cafe Theater Festival 2018). Anastasia Kostner en Thami Joe Fischerkennen we nog als de twee prachtige dansers uit Zingende Beelden 2015 (Rapunzel en de Reus) en 2017 (Hoog in de Boom). Dit jaar dansen zij de moderne choreografie 'Belle & Bauke' van Minke Elisa Brands op muziek van Muziek in De Meern.

Professionals en beginnende dansers ontmoetten elkaar in bijzondere maakprocessen en samenwerkingen, zoals de Ithaka ISK Utrecht(Internationele Schakelklas) met De Dansers en leerlingen van het Amadeus Lyceum met Kristel van der Heijden en Jurgen van Harskamp. Al deze ontmoetingen resulteerden in zes unieke voorstellingen, die het publiek al wandelend beleeft.

Vertrektijden: 11.00, 13.30, 15.00 uur 
Locatie: Observatorium (Uilenboslaan 1, Vleuten). 
Duur: 1 uur en 15 minuten 
Leeftijd: vanaf 8 jaar 
Entree: gift na afloop (PIN mogelijk). 
Tip: Trek stevige schoenen aan. Ook bij slecht weer gaan de voorstellingen door. 
Meer informatie en bereikbaarheid: www.zingendebeelden.nl en www.cultuur19.nl.