Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

#6 Trouwe bezoekers in beeld!

Ons winkelcentrum - Luuk Polder

De afgelopen periode hebben wij met veel plezier onze trouwe bezoekers in het zonnetje gezet én beter leren kennen; tot slot delen wij met jullie het interview met Luuk Polder:

"Ik vind het fijn dat landelijke winkelketens en plaatselijke ondernemers elkaar in het centrum afwisselen, hierdoor is er een zeer gevarieerd winkelaanbod. Ook vind ik de ijsbaan altijd heel erg leuk om te zien, dit is wat mij betreft een fantastische toevoeging!"

Hoe zou jij Centrum Vleuterweide in 3 woorden beschrijven?
Klantvriendelijk, ondernemend en vertrouwd.

Sinds wanneer kom jij in Centrum Vleuterweide? 
Sinds het begin: het hele centrum was omringd met hekken en er werd gebouwd totdat het klaar was. Van de een op de andere dag was het klaar en hadden wij daar ineens ons centrum.
 
Wat is jouw leukste herinnering aan Centrum Vleuterweide? 
Wat echt heel gezellig was waren de festiviteiten rondom de Tour de France. Er was toen een groot beeldscherm, biertap punten en een en al gezelligheid.
 
Wat zou jij graag willen zien in Centrum Vleuterweide? 
Centrum Vleuterweide is qua aanbod voor mij compleet. Het zou wel nog een keer leuk zijn om voor een groot scherm, met een biertje, een leuke wedstrijd of iets anders te kijken. Dat lijkt me ook goed voor de horeca na deze periode.

Bedankt voor het interview Luuk. De wens om op een groot scherm een sportwedstrijd te kijken in het winkelcentrum nemen we zeker mee!