Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

#4 Trouwe bezoekers in beeld!

Een echte ontmoetingsplek - Mijntje 

Vandaag zetten wij een talent uit Vleuten in het zonnetje! Dit is niemand minder dan... Mijntje!

Mijntje woont in de buurt van Centrum Vleuterweide en spreekt hier graag met haar vriendinnen af om gezellig te shoppen! Na dit interview heeft Mijntje haar zangtalent aan Nederland mogen tonen tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids! In de aflevering van vrijdag 16 april is te zien hoe zij met een nummer van artiest Snelle een plekje in de volgende ronde weet te bemachtigen. Tijdens de auditie heeft zij het liedje zelfs live met haar idool mogen performen, een kippenvel momentje! De auditie is te zien via de volgende link.

Nu verder met het interview om Mijntje beter te leren kennen!

Hoe zou jij Centrum Vleuterweide in 3 woorden omschrijven?

Shoppen, gezelligheid en een echte ontmoetingsplek. 
 
Waarom kom jij graag in Centrum Vleuterweide? 
Vrienden wonen in de buurt dus dan spreken we in het centrum af en dan kijken we vanaf daar waar we naar toe gaan. Ook voor school kom ik langs het centrum, dat is soms best wel verleidelijk, ik vind het namelijk erg leuk om te shoppen.
 
Sinds wanneer kom jij in Centrum Vleuterweide? 
Heel lang, eigenlijk sinds ik me kan herinneren. 
 
Wat is jouw leukste herinnering aan Centrum Vleuterweide? 
Het schaatsen vind ik heel erg leuk. Heel vaak is er geen natuurijs en dan kunnen we hier op de schaatsbaan lekker schaatsen en daarna warme chocolademelk drinken. Een andere leuke herinnering is dat Romy Monteiro langskwam in het winkelcentrum. Toen waren er veel leuke kraampjes en was het ook heel erg gezellig.
 
Wat zou jij graag willen zien in Centrum Vleuterweide? 
Het lijkt me erg leuk als mensen uit de buurt hier een keer kunnen optreden, een soort Vleuterweide Got Talent.

Mijntje, heel veel succes met het avontuur bij The Voice Kids! Wij weten zeker dat heel Vleuten de komende periode aan de buis gekluisterd zit!