Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

#3 Trouwe bezoekers in beeld!

'Voor ieder wat wils' - Linda Zwijsen

Vandaag een interview met Linda Zwijsen, 8 jaar geleden komen wonen in de wijk Vleuten.

Hoe zou jij Winkelcentrum Vleuterweide in 3 woorden beschrijven?
Gezelligheid, dorps en shoppen.

Waarom kom jij graag in Winkelcentrum Vleuterweide? 
Ik kom zelf uit een dorp en hierheen verhuizen was best wel een stap. Vleuterweide maakt dat ik toch een beetje van beiden heb. Ik vind het fijn dat er lekkere restaurants zijn, dat ik nog even last minute kleding kan scoren en dat de kinderen een lekker ijsje kunnen eten op de stijger. De evenementen die er de laatste tijd zijn vinden we ook erg leuk, bijvoorbeeld de drijf in bioscoop. Als laatste vinden we het ook nog leuk als de klokkentoren speelt, leuk om te luisteren.

Sinds wanneer kom jij in Winkelcentrum Vleuterweide? 
8 jaar geleden zijn we hier komen wonen, toen waren er wel nog wat andere winkels. Ook is er in de tussentijd een hele woonwijk omheen gekomen, dat maakt het een stuk mooier. De wintermarkt was er toen ook nog, dat vonden we ook erg leuk.

Wat is jouw leukste herinnering aan Winkelcentrum Vleuterweide? 
Toen ik zwanger was van mijn dochter gingen we naar een restaurantje met de enveloppe van de verloskundige en hebben we daar gekeken of we een jongetje of een meisje kregen. Ook de drijf in bioscoop zit erg in ons hoofd, we hebben ook erg gelachen om de mensen die in de bootjes gingen.
          
Wat zou jij graag willen zien in Winkelcentrum Vleuterweide? 
Een leuke toevoeging zou zijn als er wat meer uitgaansgelegenheid komt. Bijvoorbeeld een leuke bar waar je van een lekkere wijn kan genieten in combinatie met een gezellig muziekje. 

Bedankt voor de mooie woorden Linda, tot snel in het winkelcentrum!