Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

#1 Trouwe bezoekers in beeld!

We Love Vleuterweide!
 
Inmiddels bestaat het winkelcentrum meer dan 10 jaar en zijn een aantal bezoekers onderhand bekende gezichten geworden in Centrum Vleuterweide. De komende periode zetten wij een aantal van deze toppers in het zonnetje; want ondanks alle hectiek zijn wij ontzettend blij dat jullie ons ook in moeilijke tijden weten te vinden.

We trappen af met Melissa. Melissa is in Vleuten komen wonen op het moment dat het winkelcentrum nét klaar was en heeft zelf bij onze Vero Moda en Hunkemöller gewerkt. Een kort interview om haar beter te leren kennen!

"Een compleet winkelcentrum" - Melissa Minnen 
 
Hoe zou jij Winkelcentrum Vleuterweide in 3 woorden beschrijven?
Praktisch, sfeervol en gezellig.  
 
Waarom kom jij graag in Winkelcentrum Vleuterweide? 
Je kan hier gewoon alles halen. Voor mijn boodschappen, even langs de Kruidvat maar ook als ik een cadeautje nodig heb voor de kids. Ook kom ik altijd mensen tegen die ik ken, dat maakt het gewoon een gezellig winkelcentrum. Wat Melissa haar lievelingsplek is? Dat zijn toch wel de terrasjes.
 
Sinds wanneer kom jij in Winkelcentrum Vleuterweide? 
Ik kwam hier wonen toen het centrum net klaar was, dat is inmiddels 10 jaar geleden. Wat er volgens Melissa is veranderd? Ze zijn steeds meer leuke dingen gaan organiseren in het centrum, maar ook zijn er wat wisselingen qua winkels.   
 
Wat is jouw leukste herinnering aan Winkelcentrum Vleuterweide? 
Zelf heb ik gewerkt bij de Vero Moda en de Hunkemöller, ik heb hier gewoond, maar ook groeien mijn kinderen hier op. Maar de mooiste herinnering is toch wel om ijsjes te eten met de kinderen bij Panino di Pino. Dit doen we met lekker weer zeker wel 1 keer per week, dan zitten we lekker op de vlonder bij het water. 
 
Wat zou jij graag willen zien in Winkelcentrum Vleuterweide? 
Ze doen al heel veel leuke activiteiten. Zo stonden er met Moederdag leuke dames met hartjes en is het verder ook helemaal compleet.

Bedankt voor de gezelligheid tijdens het interview Melissa, tot snel in het centrum!