Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Laat je verrassen door te krassen! Maak kans op één van de 167.000 prijzen!

De drukke, maar gezellige maanden staan voor de deur. We versieren ons huis, eten vaak met familie en vrienden en vieren de feestdagen met cadeautjes en elkaar. In de maand november ontvangen de ondernemers van Centrum Vleuterweide u ook graag en met uw aankopen bij de winkels in Vleuten maakt u deze maand zelfs kans op het winnen van fantastische prijzen. 

Hoe werkt de kraskaarten actie?

U ontvangt een kraskaart bij iedere aankoop die u doet bij de winkels in de maand november 2017 (zolang de voorraad strekt). Na het krassen ziet u direct uw gewonnen prijs. Deze prijs kunt u ophalen bij de desbetreffende ondernemer tot zaterdag 9 december 2017

Staat er op uw kaart: Hoofdprijs?  Dan maakt u kans op één van de vele prachtige hoofdprijzen. Deze zullen worden uitgereikt op een speciale bijeenkomst op zaterdag 9 december a.s. om 16.00 uur bij de IJsbaan Centrum Vleuterweide. Wilt u dus kans maken op een hoofdprijs?  Meldt u zich dan met uw kraskaart, vóór 2 december bij de servicebalie van Albert Heijn Vleuterweide. Met de speciale uitnodiging kunt u naar de uitreiking met de prachtige prijzen zoals een damesfiets, een minuut gratis winkelen, een jaar lang wekelijks gratis lunchen, een zonnebril, kledingcheques en nog veel meer.

Tussen de kraskaarten zitten ook kaarten met jokers erop. Met 4 jokers maakt u ook kans op één van de hoofdprijzen. Stop de vier kaarten met de jokers in een enveloppe. Zet hierop duidelijk uw naam en contactgegevens en lever deze enveloppe in vóór 2 december bij de servicebalie van Albert Heijn. Er wordt contact met u opgenomen voor de speciale bijeenkomst.

Heeft u vragen over deze actie? U kunt hiervoor altijd terecht bij de servicebalie van Albert Heijn.

Klik hier voor de complete lijst met hoofdprijzen.

Klik hier voor de actievoorwaarden kraskaartenactie Centrum Vleuterweide.