Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Fashionshow Vleuterweide

September is dé modemaand van het jaar en de winkels presenteren de komende tijd weer de allernieuwste collecties. Wij verwelkomen je daarom graag in het centrum op zaterdag 21 september tussen 13.00 - 17.00 uur om de nieuwste najaarstrends te aanschouwen tijdens de Fashionshow Vleuterweide!

Programma en Meet & Greet Mari van de Ven
Naast een drietal modeshows zijn er leuke optredens, live workshops op het gebied van haar & visagie én komt niemand minder dan Mari van de Ven naar het centrum voor een meet & greet! Klik hier voor een overzicht van het programma.

Kids Model Contest
Tot slot organiseren wij dit jaar voor de eerste keer een Kids Model Contest! Kinderen tussen de 10 en 16 jaar kunnen zich via onze website inschrijven om hun droom als model na te jagen! Stuur je mooiste foto’s en kledingmaten in naar info@fanwork-events.nl en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars die 21 september tijdens de Fashionshow  een live modellen catwalk training krijgt en als een model aangekleed wordt in de kleding van Shoeby Fashion. De winnaar mag diezelfde dag nog mee lopen in een fashionshow en de outfit houden!

Bij slecht weer zal het evenement binnen plaatsvinden in Cultuur 19.

We zien je graag!