Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

De Minions bezoeken Centrum Vleuterweide!

De Minions zijn ongekend populair bij de allerjongsten onder ons. Afgelopen zomer hebben wij in de bioscoop  mogen genieten van de film Verschrikkelijke Ikke 3 waar de grappige gele wezentjes ook weer een rol in spelen. Op zaterdag 16 september a.s. staat Centrum Vleuterweide op zijn kop met deze gele, populaire wezens.
 
Tussen 11.00 en 16.00 uur is er van alles te doen voor de kinderen in het winkelgebied. Zo kunnen de kinderen zich gratis laten schminken in een Minions thema, kunnen ze een Minion Glittertattoo zetten en kan er worden geknutseld in de kleurcorner.
 
Zijn ze dan even toe aan een pauze met wat zoets, dan zijn daar de gele suikerspinnen. Deze worden gratis uitgedeeld deze middag.
 
En als klap op de vuurpijl is er een Minions Meet & Greet! Kom naar het Minions decor in het centrum, knuffel met ze en ga met ze op de foto.
 
Leuk voor jong en oud.
 
In aanloop naar het evenement op zaterdag 16 september worden er op de Facebook pagina van Centrum Vleuterweide win-en-like acties gehouden dus like de pagina en maak kans op een grote Kevin-pop met geheime opbergplek, 3d Minion puzzels of leuke beker.