Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Christmas Shopping in Vleuterweide

Gezinnen uit Leidsche Rijn en omstreken zijn op vrijdag 13 december van harte welkom op de eerste editie van de Christmas Shopping Night. Van 15.00 uur tot 22.00 uur is er in de winkels van alles te doen voor kinderen en veel lekkers te proeven voor de volwassenen. Tevens stunten diverse winkeliers met behoorlijke kortingen.  Rondom de IJsbaan kunnen bezoekers struinen langs de gezellige kersthuisjes, een lekker hapje proeven bij de foodtrucks en op de foto in een heuse snowglobe! Op het podium bij Het Glaslokaal geven o.a. Starlight Boulevard en Romy Monteiro een spetterend optreden. Het hele programma is te vinden op www.centrum-vleuterweide.nl.

Veel vermaak ìn de winkels
Niet alleen de straten in Centrum Vleuterweide zijn in kerstsferen, ook de winkels doen hun uiterste best om jou tijdens deze eerste editie van de Christmas Shopping Night te verrassen. Zo organisseert Panino di Pino een Kerstpakkettenborrel met een glaasje prosecco en Italiaanse hapjes, is er een unieke wijnproeverij bij Jones & Jones en heeft XPC NOA een saxofonist in de winkel. Bij de Rabobank is het één groot feest voor kinderen en bij de HEMA kan iedereen een gratis Kerstfoto laten maken. Sterk Store organiseert zelfs een geheel verzorgd kerstdiner voor haar vaste klanten. 
 
Vervanging van de Kerstmarkt  
De Christmas Shopping Night is een nieuw evenement en vervangt de Kerstmarkt, die de afgelopen jaren plaatsvond in het winkelcentrum. Centrum Vleuterweide vond het tijd voor vernieuwing en heeft gekozen voor deze unieke belevenis. In de winkelstraten zijn dit jaar alleen nog houten kerstchalets en foodtrucks te vinden. Het buitenprogramma van de Christmas Shopping Night concentreert zich rondom de IJsbaan, maar in het hele winkelcentrum liggen er rode lopers uit naar alle deelnemende winkels.

ijsbaan
Uiteraard is de ijsbaan op deze avond geopend tot 22.00 uur. De ijsbaan wordt op vrijdag 6 december geopend en zal t/m 7 januari in het centrum aanwezig zijn. Alle informatie over de ijsbaan is te vinden op www.ijsbaanvleuterweide.nl
 
Benieuwd naar alle instore-acties en activiteiten? Klik hier.