Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

7 t/m 24 december - Vleuterweide telt af!

Win een weekend Disneyland Parijs voor het hele gezin en profiteer van spectaculaire acties en hoge kortingen in Centrum Vleuterweide!

Samen met alle bezoekers tellen we af richting 31 december en dat doen we niet zomaar… In de periode van 7 t/m 24 december ontvang je namelijk bij iedere besteding in het centrum een winvoucher, waarmee je kans maakt op een van de 200 grote prijzen. Daarnaast profiteer je bij de ondernemers van spectaculaire acties en hoge kortingen!

Acties & kortingen
De aftelkalender met een overzicht van alle spectaculaire acties is verkrijgbaar bij de ondernemers in het centrum. Van 20% korting op de gehele collectie bij Jones & jones tot een gratis Bakker Verkerk broodmes bij aankoop van een kerststol; het voordeel vliegt je in de maand december om de oren! De acties zijn geldig in de periode van 7 t/m 24 december.

Klik hier om de aftelkalender online te bekijken

 Maak kans op een weekend Disneyland Parijs met het hele gezin

Bij iedere besteding in het centrum ontvang je verder een winvoucher. Met deze voucher maak je kans op een van de 200 grote prijzen, met als absolute hoofdprijs een weekend Disneyland Parijs met het hele gezin! 

  • Vouchers kunnen worden ingeleverd bij alle ondernemers in het centrum in de speciale “Vleuterweide telt af” inleverbox
  • Meedoen kan t/m 24 december 2022
  • Op zaterdag 31 december vindt om 11.00 uur de officiële uitreiking plaats bij Café de Burcht en worden alle winnaars bekendgemaakt. Ook de hoofdprijs gaat er deze dag uit!


Klik hier voor een overzicht van alle prijzen

Mickey Mouse
Vanaf 12 december staan er twee prachtig verlichte en metershoge Mickey Mouse figuren in het winkelcentrum, absolute eyecatchers! Bij een bezoek aan het centrum zijn ze niet te missen. Maak een foto, deel hem op de socials en tag @centrumvleuterweide!  

Dit eindejaarsspektakel wil je absoluut niet missen! Tel jij samen met ons af richting het nieuwe jaar? We zien je graag!
Vleuterweide-telt-af-WEB