Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

25 mei - Lentefair Vleuterweide

Kom op 25 mei naar het hart van Vleuterweide en geniet van alle activiteiten tijdens onze Lentefair! Van 10:00 tot 18:00 uur staat het centrum in het teken van gezelligheid, lekkernijen en vermaak voor jong en oud.

Braderie
Struin langs de kraampjes op de braderie en laat je verrassen door een diversiteit aan lokale producten en unieke vondsten. Er is voor ieder wat wils!

Foodplein & DJ
Geniet van heerlijk eten en drinken op ons gezellige foodplein, waar lekkernijen van onze eigen ondernemers worden geserveerd en waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer en goede muziek, verzorgd door onze DJ

Modeshow
Laat je inspireren door de nieuwste trends tijdens onze pop-up modeshows, gepresenteerd door onze fantastische fashion winkels. 

Varen en suppen op de Burchtvijver
Laat de kinderen hun kapiteinsvaardigheden testen in zeilboten op de Burchtvijver, terwijl volwassenen de uitdaging aangaan met een spannende sessie suppen. Durf jij het aan? Neem voor de zekerheid droge kleding mee...

Spectaculaire attractie met panoramisch uitzicht
Durf jij de hoogte in te gaan? Stap dan in onze spectaculaire attractie en laat je 50 meter omhoog takelen voor een adembenemend panoramisch uitzicht over het centrum en de stad. Deze attractie is geschikt voor de hele familie!

Deze dag wil je niet missen!