Ondernemers van Vleuterweide ontevreden over de bereikbaarheid van het winkelcentrum en starten een petitie!

Bereikbaarheid Centrum Vleuterweide - Utrecht

Wij, ondernemers van winkelcentrum Vleuterweide, zijn zeer ontstemd over de huidige bereikbaarheid van de winkels. Maar niet alleen de winkels en de parkeerplaatsen zijn moeilijk te bereiken voor ons en onze consument. Ook als bezoeker aan de Cultuurcampus of als bewoner van één van de bovengelegen of omliggende woningen heeft u te maken met een onduidelijke verkeersrouting.

Namens alle betrokkenen kaarten wij (opnieuw) onze ontevredenheid over de bereikbaarheid aan bij de Gemeente Utrecht, omdat:

Bewoners en bezoekers aan de Noordzijde nu geheel afgesloten zijn van winkelcentrum Vleuterweide;

Er nu onveilige verkeerssituaties ontstaan tussen fietsers, voetgangers, bussen en auto’s;

Er een verhoogde verkeersdruk is ontstaan in de woonwijken aan de Noordzijde door de afsluiting van de oversteken van de busbaan richting het winkelcentrum;

Wat willen wij veranderen?

Wij willen de oversteken van de busbaan bij de parkeerplaats Amadeus (P4) en Voor de Burchten weer open gesteld hebben voor autoverkeer.

Bent u het met ons eens?

Steun ons!

Dit kunt u doen door middel van uw handtekening op één van de handtekeningenlijsten in de winkels en/of door het ondertekenen van onze petitie ‘Verbetering Bereikbaarheid Centrum Vleuterweide’ op  https://petities.nl/petitions/bereikbaarheid-centrum-vleuterweide-utrecht?locale=nl
Bedankt voor uw steun!

Bestuur Winkeliersvereniging Centrum Vleuterweide