Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Stapelweken Sport Leidsche Rijn

Sport Leidsche Rijn vernieuwt!

Winkelier Alfons Verroen is een bekend gezicht in Centrum Vleuterweide. De winkelier is sinds 2015 in het centrum gevestigd, voorheen onder de formulenaam Intersport en sinds 1 januari 2019 onder de naam Sport Leidsche Rijn.
 
Zoals iedere ondernemer is ook Alfons continu bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van zijn concept. Om ruimte te maken in het huidige assortiment, profiteer je daarom de gehele maand februari van hoge kortingen tijdens de stapelweken. Dit betekent 20% korting op het eerste artikel, 30% korting op het tweede artikel en maar liefst 40% korting op het derde artikel.
 
Sport Leidsche Rijn is specialist in voetbal, hockey, fitness, tennis, running en casual, maar ook voor andere sporten kun je hier terecht. De stapelweken lopen van 2 t/m 29 februari en voor de artikelen geldt op = op.
 
Om de binding met de regio te versterken, verzorgt Sport Leidsche Rijn verder de teamkleding voor verschillende lokale sportverenigingen.  Zo worden o.a. de leden van L.T.C. Vleuten de Meern, UVV Tennis,  PVDV, HC Rijnvliet, DANA en NL Dance ieder jaar weer in het nieuw gestoken. Voor meer informatie met betrekking tot een samenwerking kun je terecht in de winkel.