Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Rabo Woonweken: 3 t/m 14 april

Ga je op huizenjacht? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Rabo Vleuterweide kan je hierbij helpen!

De beste kans op een huis maak je met een goede voorbereiding. Hoe je dit doet? Met de online tool: Rabobank Hypotheekdossier op www.rabobank.nl/hypotheekdossierZo heb je een compleet beeld van je mogelijkheden als je op huizenjacht gaat. Met deze handige online tool krijg jij, als potentiele huizenkoper, een betrouwbaar beeld van de toekomstige hypotheek en maandlasten en daarmee ook een beter beeld van wat je kunt kopen en wat daarvoor nodig is.


Rabo Woonweken: 3 t/m 14 april

Om het je extra makkelijk te maken, organiseert de Rabobank van 3 t/m 14 april de Rabo Woonweken. Tijdens de Rabo Woonweken zijn veel locaties extra geopend. Je kunt tijdens deze inloopspreekuren binnenlopen zonder afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Klant of geen klant, iedereen is welkom. De koffie staat voor je klaar!

 

Inloopspreekuren Rabobank Vleuterweide (Voor de Burchten 266, Vleuten):

§  Vrijdag 6 april van 17.00-20.00 uur

§  Zaterdag 7 april van 10.00-14.00 uur

§  Vrijdag 13 april van 17.00-20.00 uur

§  Zaterdag 14 april van 10.00-14.00 uur  

Kijk voor de overige inloopspreekuren op: www.rabobank.nl/woonweken.

Verhinderd of liever een afspraak bij je thuis?

Liever een afspraak op een ander moment of ben je niet in de gelegenheid naar één van de kantoren te komen? Naast de inloopspreekuren tijdens de Rabo Woonweken heeft Rabobank Utrecht ook wekelijks Hypotheek Inloopspreekuur. Op het kantoor in Vleuterweide is dit iedere vrijdag van 17.00-20.00 uur. Daarnaast komen de adviseurs ook graag bij je langs. Thuis of bijvoorbeeld op kantoor. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via (030) 287 87 87.