Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Non Stop Fashion verhuist naar prachtige nieuwe winkel op het Burchtplein

Na 10 jaar aan de Burchtwal 23 gaat Non Stop Fashion naar Burchtplein 5.  Een prachtige zichtlocatie, van welke hoek je ook door het centrum loopt, je komt vanaf 5 september langs de nieuwe winkel van Non Stop Fashion. Een stoere, moderne, maar vooral ook warme winkel met uitgesproken store-design. Bovendien brengt Non Stop Fashion een heel aantal nieuwe merken naar Vleuterweide. Non Stop Fashion is één van de vele nieuwe openingen in Centrum Vleuterweide deze (na)zomer.

Openingsactie en introductie nieuwe merken
Een spannende, maar mooie stap voor het familiebedrijf waar het ondernemerschap al meer dan veertig jaar en meerdere generaties in het bloed zit. De winkel wordt op dit moment omgebouwd en de eerste contouren worden zichtbaar. Op 5 september gaan de deuren open en om dat te vieren lanceert Non Stop Fashion een spectaculaire openingsactie speciaal voor Vleuterweide. Nieuw bij Non Stop Fashion vind je nu ook: Studio Anneloes, Yaya, Modström, Opus, Nukus, St. Tropez en Petrol.

Nieuw winkelontwerp

Er is gekozen om de entree te verplaatsen zodat je de nieuwe winkel op de mooiste plaats binnenloopt. Aan je linkerhand vind je de vrouwenkleding, rechts de mannen. De winkel heeft een open plafond van maar liefst vier meter hoog. In het ontwerp vind je een combinatie van stoere en warme materialen; blauw metaal, hout en steen. De winkel heeft een prachtige lichtinval en grote etalages. Een echte eyecatcher is de uitgesproken wit-zwarte vloer.

Over Non Stop Fashion

Deze modewinkel is al sinds het begin van het winkelcentrum Vleuterweide een begrip. Het Non Stop-team gaat uiteraard mee naar de nieuwe locatie. Een nieuwe winkel, met de vertrouwde gezichten. Je vindt bij Non Stop Fashion de bekende merken als Opus, Geisha, VeroModa, PME en Vanguard tot onbekende(re) merken als Zizo en No Excess. De winkel in Vleuterweide is één van de zes Non Stop Fashion winkels.