Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Ga op avontuur met Sajad en David in de nieuwe Jumbo Vleuterweide

Sajad Bagh en zijn broer David legden een flinke reis af. Een reis die hen uiteindelijk bracht waar zij nu staan: aan het begin van een heel nieuw avontuur. Sajad en David bruisen van enthousiasme en trots want 21 juli openen zij de deuren van de nieuwe Jumbo in Centrum Vleuterweide. Als kleine jongens groeiden zij op in de winkel van hun ouders in Afghanistan. Het gezin moest vluchten en zo begon hun reis naar Nederland. Zij namen hun liefde voor lekker eten en gastvrijheid mee en brengen alle levenservaringen samen in hun nieuwe toekomst in Centrum Vleuterweide.

Boodschappen doen bij Sajad en David
Sajad: “Het vluchten heeft ons natuurlijk gevormd. Wij zijn gemotiveerd om echt iets van de toekomst te gaan maken. De reis die naar dit moment leidde heeft mij geleerd hoe belangrijk doorzettingsvermogen is. Tegelijkertijd voel ik me ook heel verbonden, zorgzaam naar mijn omgeving en hecht ik veel waarde aan gastvrijheid.” Het ondernemerschap zit de broers dan ook in het bloed. In de kruidenierszaak van zijn ouders groeide de liefde voor mooie en echte producten. Het genieten van lekker eten en het ontdekken van nieuwe smaken neemt in de nieuwe Jumbo-supermarkt een prominente plaats in. “Wij zien de mensen die bij ons hun boodschappen komen doen niet zomaar als klanten, maar als onze gasten. Wij hopen dat ze bij thuiskomst zeggen: ik heb weer zoiets lekkers ontdekt bij Sajad!”

Het hart van de buurt

Waarom passen Sajad en David zo goed bij Centrum Vleuterweide? Sajad werkte hard aan zijn toekomst en groeide binnen de Jumbo-organisatie. Nu is hij klaar voor zijn eigen winkel. Sajad staat het liefste midden in de samenleving en Centrum Vleuterweide past dan ook helemaal bij hem. Hij voelt zich het meest op zijn gemak in het hart van de buurt: daar waar het gebeurt. “Ik wil mijn gasten een avontuur aanbieden, een avontuur dat we samen aangaan”. De nieuwe Jumbo is dan ook een winkel vol beleving. Je vindt er verse maaltijden, verse pizza’s en nog veel meer vers om te ontdekken.

Openingsevent 21 juli

Tijdens de feestelijke opening kun je de broers leren kennen en tonen zij met trots de nieuwe winkel. Kom je tussen 09.00 en 10.00 langs dan maak je ook nog eens kans op een minuut gratis winkelen. Voor de kinderen is er de hele dag van alles te beleven. Kortom, een feestelijke opening om het begin van het avontuur in Centrum Vleuterweide mee af te trappen.