Nieuws

Centrum Vleuterweide is een plek waar mensen komen om te winkelen, ontmoeten, wonen en werken. Een prettige leefomgeving creëer je samen en daarom zijn de gemeente Utrecht en a.s.r. real estate (beheerder van een groot deel van het winkelcentrum) vorig jaar een participatietraject gestart.
Helaas hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten om dit jaar geen IJsbaan Vleuterweide te organiseren.
De horeca in Centrum Vleuterweide is op dit moment geopend voor afhaal en/of bezorging.
Afgelopen vrijdag en zaterdag was er in Centrum Vleuterweide wel een hele bijzondere bioscoop, namelijk een Drijf-in-Bioscoop. Vanuit een bootje kon men al dobberend naar een film kijken, met een glaasje drinken en een bakje popcorn in de hand.
Meijst Juwelier was voorheen te vinden op de Burchtwal 25, maar begin oktober openen zij de deuren van een spiksplinternieuwe winkel aan Middenburcht 1. De nieuwe winkel bevindt zich nabij de winkels van Klabbers en Lafeber. Een plek waar klanten Meijst nog sneller zullen vinden en het enthousiaste team zich snel thuis gaat voelen.
Na 10 jaar aan de Burchtwal 23 gaat Non Stop Fashion naar Burchtplein 5. Een prachtige zichtlocatie, van welke hoek je ook door het centrum loopt, je komt vanaf 5 september langs de nieuwe winkel van Non Stop Fashion. Een stoere, moderne, maar vooral ook warme winkel met uitgesproken store-design. Bovendien brengt Non Stop Fashion een heel aantal nieuwe merken naar Vleuterweide. Non Stop Fashion is één van de vele nieuwe openingen in Centrum Vleuterweide deze (na)zomer.
Begin september opent Restaurant Marti haar deuren. Met restaurant Marti is Vleuterweide een exotische keuken rijker. De bevlogen horecaondernemer Mehmet Soyyigit kwam met het idee voor dit moderne Turkse restaurant en heeft zich gevestigd waar voorheen ‘De Passie’ zat; Burchtplein 9. In het restaurant van Mehmet Soyyigit is iedereen welkom en is er voor elke smaak wat wils. De afgelopen maanden is het pand flink onder handen genomen. Het kleurrijke urban ontwerp, de gevarieerde kaart en spannende virgin cocktails maken Restaurant Marti tot de place to be.
Centrum Vleuterweide feliciteert Sport Leidsche Rijn met een nieuwe locatie en prachtige winkel. Afgelopen dinsdag 4 augustus was de eerste dag op de nieuwe locatie waar voorheen XPC NOA gevestigd was. De eerste week was meteen een groot succes. Op 29 augustus vindt de officiële feestelijke opening plaats. We houden het programma nog even een verrassing, maar dat het de moeite waard wordt staat vast.
Centrum Vleuterweide is het hart van de wijk Vleuterweide en gaat de komende tijd nog meer inzetten op ontmoeten.
Ook de horeca opent op 2 juni haar deuren weer voor bezoek. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.
Tijdens Bevrijdingsdag voeren een aantal winkeliers in Centrum Vleuterweide aangepaste openingstijden.
Aanstaande woensdag 19 februari opent Shoeby een extra outletstore in het centrum!
1 van 7