Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

WINACTIE - 5-gangendiner aan huis voor 4 personen

Om het smakelijke najaar alvast in te luiden, hebben wij onze privé chef Jeffrey bereid gevonden om één van onze volgers te trakteren op een geheel verzorgde culinaire avond aan huis. Proeven, ruiken en nieuwe smaakcombinaties ontdekken. Chef Jeffrey neemt je graag mee op culinaire reis bij jou thuis!

Aan een prachtig gedekte tafel kan je met 3 vrienden genieten van een 5-gangen diner, waarbij de chef gebruik maakt van de mooie seizoensproducten die ons land te bieden heeft. Bij iedere gang wordt er een passende wijn geschonken voor de ultieme smaakbeleving.

Meedoen kan via onze Facebook en Instagram pagina. Op woensdag 7 december maken wij de gelukkige winnaar bekend. 

Bij het arrangement is inbegrepen:
- Passend servies, waterglazen (en bij het wijnarrangement ook de wijnglazen) en bestek
- Tafellinnen, servetten en tafelstyling  
- Tafelwater  
- Begeleidend brood met roomboter en gerookt zeezout 
- Eigen keukengerei en benodigdheden worden meegebracht 

Jeffrey is deze avond zowel kok als gastheer. Hij houdt rekening met eventuele allergieën, (dieet)wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan stelt hij een mooi en passend diner samen. Jeffrey kook aan de hand van de 'vijf' seizoenen (voorzomer toegevoegd) en maakt daarbij gebruik van de mooie producten die ons land elk seizoen te bieden heeft. Het is voor de winnaars mogelijk om van te voren een menuvoorstel te zien en daarop verder te finetunen of te kiezen voor een verrassingsdiner.