IJsbaan Centrum Vleuterweide

Van vrijdag 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 komt er een romantische en overdekte ijsbaan van ca. 350 m2 in Centrum Vleuterweide, op het plein voor de bibliotheek. Doordat de baan bijna twee keer zo groot is als vorig jaar, wordt schaatsen interessant voor zowel kinderen als volwassenen. Het evenement werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en ontving zo’n 5.000 bezoekers.

De komende editie wordt de ijsbaan uitgebreid met een unieke skateway, waardoor je ook een rondje in de openlucht kunt schaatsen. Daarnaast kun je schoolschaatsen, je kinderfeestje vieren, de ijsbaan afhuren voor een bedrijfsborrel en zijn er sponsormogelijkheden. Schaats op zondag met je favoriete tv-held, kom (silent) discoschaatsen of doe mee aan de curlingcompetitie! De koek en zopie zorgt weer voor de winterse hapjes en drankjes.

IJsbaan Vleuterweide is altijd op zoek naar hulp. Lijkt het je leuk om mee te helpen dit evenement weer tot een succes te maken? Stuur dan een mailtje naar info@fanwork-events.nl.