Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Drijf-in bioscoop Vleuterweide

Na een aantal succesvolle edities van de buitenbioscoop, gaan we dit jaar nog een stapje verder! Centrum Vleuterweide presenteert op 11 & 12 september namelijk de "Drijf-in bioscoop Vleuterweide"!

Op 11 & 12 september wordt er op het Vleuterweide meer een gigantisch bioscoopscherm geplaatst. Bij iedere besteding vanaf € 10,- in Centrum Vleuterweide ontvang je een vrijkaart; vervolgens kun je een plaats reserveren via onderstaande link. Er zijn 30 bootjes beschikbaar, de overige bezoekers bekijken de film van de kade.

Vr. 11 sept. om 19.30 uur - The Shallows (12+)
Za. 12 sept. om 10.00 uur - De Kleine Zeemeermin (AL)
Za. 12 sept. om 14.00 uur - Vaiana (6+) = VOL

De online inschrijving is op dit moment gesloten. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar voor The Shallows en De Kleine Zeemeermin. Wil je dit fantastische evenement niet missen? Stuur dan een mail naar anouk@fanwork-events.nl met de volgende gegevens:

- Naam
- Telefoonnummer
- Postcode
- Aantal personen
- Aantal huishoudens
- Film
- Voorkeursplekje (boot of kade)

Let op, je bent zeker van een plekje op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. We houden zo veel mogelijk rekening met de aangegeven voorkeursplek, maar het kan dat door drukte niet aan deze voorkeur kan worden voldaan.

We zien je graag!