Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Centrum Vleuterweide is klaar voor de toekomst!

Wij nodigen je uit om op zaterdag 26 september kennis te maken met het vernieuwde Centrum Vleuterweide! Leg samen met de kids de vernieuwde route af en maak kans op een cadeaubon van één van de nieuwe aanwinsten in het winkelcentrum!

De route loopt van de nieuwe winkel van Sport Leidsche Rijn, via Non Stop Fashion, Café de Burcht naar Marti Vleuterweide. Langs de route kun je deelnemen aan allerlei activiteiten en geniet je van live muziek, hapjes & drankjes!?

Zo kun je spijkerbroek hangen bij Non Stop Fashion, Voetbaldarten bij Sport Leidsche Rijn en een SUP-clinic volgen op de kade (18+). De kids kunnen zich verder uitleven op het springkussen, zich laten schminken of kiezen voor een prachtige glitter tatoeage. Bij iedere activiteit ontvang je een stempel op je stempelkaart; bij 5 stempels is de kaart vol en maak je kans op een cadeaubon van één van de nieuwe aanwinsten in het winkelcentrum.

Als klap op de vuurpijl wordt er deze dag ook een spectaculaire Flyboard Demonstratie gegeven! De demonstraties starten om:

13.15 uur
14.15 uur
15.15 uur
16.15 uur

Vier jij dit feestje met ons mee? We zien je graag!