Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

27 april - Inschrijving kindervrijmarkt van start gegaan!

Ruim je zolder op en geef je spullen een tweede leven!

Dit jaar viert Winkelcentrum Vleuterweide samen met jou eindelijk weer de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Op woensdag 27 april ben je van harte welkom om jouw spullen een tweede leven te geven tijdens de Kindervrijmarkt Vleuterweide!

Tussen 09:00 en 13:00 uur is er een kleedjesmarkt door heel het centrum en jij kunt hiervoor een eigen plekje bemachtigen! Ruim dus je zolder, je kamer en de schuur op en kom samen met je vrienden deze spullen verkopen. Daarnaast kun je al je energie kwijt op de speelattributen en dans je gezellig mee met de dansgroepen op het podium.

Hoe kan ik een plekje bemachtigen?

CV-kindervrijmarkt-plattegrond-goed

Zoals aangegeven op bovenstaande plattegrond zijn er dit jaar weer 300 plekken beschikbaar. Alle tickets in de ticketshop hebben een nummer. Het nummer van het ticket staat voor de plek waar jij jouw kleedje mag leggen. Op woensdag 27 april kun je vanaf 08:00 uur je spulletjes neerleggen op de aangegeven plek.

Klik hier om een plekje te bemachtigen op de Kindervrijmarkt Vleuterweide!

Goed om te weten; het podium staat ter hoogte van de winkel Non Stop Fashion en de speelattributen zijn verspreid door het hele centrum.

Wij hebben er zin in, jij ook? De dresscode: oranje!

Vragen?
- Vragen in de aanloop naar het evenement? Graag mailen naar: info@fanworkmarketing.nl
- Vragen op de dag zelf? De organisatie staat voor je klaar.