Meer dan 50 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

21 september - Vleuterwijnen Festival

Op zaterdag 21 september staat Centrum Vleuterweide van 10.00 – 20.00 uur weer compleet in het teken van feest, hapjes, drankjes en natuurlijk heel veel gezelligheid! Met de eerste editie van het Vleuterwijnen Festival in ons achterhoofd kan het niet anders dan dat het weer een fantastisch feest wordt. Naast de geliefde wijntour is er ook weer een bruisende braderie en gaan de voetjes weer van de vloer tijdens het pleinfeest. Toegang deze dag is gratis. Voor de wijntour vragen wij dit jaar een vergoeding van € 7,50. 

Waarom is de wijntour nu betaald terwijl hij altijd gratis was?
Omdat hij anders helaas niet meer kan bestaan. De wijntour is inmiddels een begrip geworden en wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd!  In die tijd is de wijntour uitgegroeid van 100 deelnemers naar ruim 600 deelnemers. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen aan de wijntour en tegelijkertijd de kwalitatieve wijn aan kunnen blijven bieden van onze ondernemers. En er staan weer heerlijke wijnen op het menu kunnen we al verklappen. Trommel dus je vrienden op en meld je aan voor de tour!

De onderdelen:

Markt l 10:00 - 17:00 uur
Het hart van Vleuterweide zal bruisen met een gezellige markt vol leuke kraampjes waar je kunt snuffelen en shoppen. Er is voor ieder wat wils!

Wijntour l 13:00 - 17:00 uur
Tijdens deze tour loop je een route door het centrum en maak je kennis met een speciale selectie aan wijnen. Een ticket voor de wijntour kost 7,50 en is verkrijgbaar via de link onderaan deze pagina.

Pleinfeest l 13:00 - 20:00 uur
Op het Burchtplein barst het feest ook weer los! Je vindt hier foodtrucks, een bar en een podiumprogramma waarbij stilzitten niet mogelijk is…