Evenementen

Op zaterdag 10 februari helpen onze Valentijnboys alle klanten in Centrum Vleuterweide. Heb je zware boodschappen of een bomvol karretje? De Valentijnboys helpen je met liefde
Inschrijven voor de vrijmarkt op Koningsdag Centrum Vleuterweide
Op zaterdag 30 december spelen De Bubbles gezellige muziek tijdens het shoppen.
IJsbaan Vleuterweide van 8 december tot en met 7 januari met o.a. Discoschaatsen op vrijdagavond, schaatsen met jouw TV-held op zondagmiddag zoals Elsa, Anna, Olaf en Belle.
De kerstmarkt in Leidsche Rijn met gezellige kramen, het Après-ski feest, kinderplein en veel foodtrucks!
De hele maand november maakt u kans op het winnen van fantastische prijzen. Hoe? Gewoon met het doen van de dagelijkse boodschappen, het kopen van de cadeau's voor de decembermaand of de aanschaf van een feestelijke nieuwe outfit in Centrum Vleuterweide.
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer naar Nederland en komt hij ook meteen door naar Centrum Vleuterweide. Disco- en DansPiet zijn er al wat eerder en vanaf 14 uur is Sinterklaas in Vleuten om iedereen een handje te schudden.
Dit heb je nog nooit gezien: de knotsgekke, zingende pannenkoeken Pieten van Sinterklaas. Zaterdag 25 november in Centrum Vleuterweide tussen 11.00 en 15.00 uur. Zorg dat je erbij bent!
Zaterdag 2 december kun je heerlijk komen spelen met de Pieten. Laat je schminken, spring al je energie eruit op het springkussen en snoep je rond.
Meet & Greet Woezel en Pip!
Daar waren ze dan eindelijk! De Minions op Centrum Vleuterweide
Zaterdag 16 september staat Centrum Vleuterweide helemaal in het teken van de Minions!
1 From 2